backlink programı


reklam

Selam, dunya. 1 kac haftadir psikolojik olarak cok yogun seyler yasamaktan post paylasmak istemiyordum, fakat bugun duzenin ilk adimi olarak ilginc fakat gorunmeyen bir mutluluk icerisindeyim. Simdi sizlere link insaasi nedir ? ve nasil yonetilmeli, insaa edilmeli ? Bu gucten nasil faydalanmalisin, bunlar hakkinda bilgi aktarmaya calisacagim. Bir yapay zekanin gozunden kaliteli ve temiz bir link insaasi nasil yapilmalidir ! Hadi hep beraber tekrar edelim.

backlink

Linkbuilding yani Link insaasi Nedir ? ve Neden Gereklidir ?

Linkinsaasi, seocalismalarinizin guc bolgesi dersek pek yanlis olmaz bunun nedeni sizin, websiteniz disinda gerceklestirdiginiz calismalar sizin, bilinirliginizi ve otoritenizi arttirmaktadir, ic seo ile otorite tamamen zaman ile ve cok yavas ilerlemektedir, bu secenegi bilin fakat gerek duymayin.

Simdi sizlere nasil bir linkinsaasi sizi google un yapay zekasinin gozunde kaliteli,temiz ve guvenilir gosteri ? bunu aktaracagim.

Linkbuilding yani linkinsaasi off page denilen yani sayfa disi anlamina gelen calismalardir, seo calismalariniz icin websiteniz disinda farkli websiteler ile kurulan baglantilardir, bu baglantilar websitenizin otoritesini arttiracaktir, cunku google botlari sizleri farkli siteleri tararken, url adresinizi ve alakali oldugunuz anahtar kelimelerde yukselmenizi saglayacaktir.

Fakat ! Burasi onemli nasil websiteler ile dis baglanti insaasi gerceklestirmelisiniz, simdi bunu ogrenelim ! Aslinda bu nokta tam olarak organik seo ve yapay seo nun kesisim noktasidir, aslinda ole birsey yoktur fakat insanlarin yarattigi algoritmadan tam olarak boyle bir kesisim noktasi gelismistir, yani google yalnizca arama motorunun algoritmasini yonetmiyor, sizlerin zihinlerinizinde artik google algoritmalarinin kontrol altinda gelistirildiginden bahsediyorum.

Simdi bu konuyu burada unutun. Sizde unutun. Nasil websiteler ile baglanti gelistirmelisin ? Burdan devam edelim.

Sizin icin en kolay ve kaliteli gelistirilcek baglanti yontemleri arasinda, temiz comment backlinkler vardir ! Bakin temiz diyorum, temiz ve kaliteli ve kalici.

Temiz Comment Backlink Nedir ?

backlink satış

Temiz comment backlink nedir ? Temiz comment backlink yukarida gormus oldugunuz gibi 71 DA 12 PA ! ( da degerinin degil pa degerinin oncelik oldugunu bilmelisiniz, fakat da degeri pa degerinin degerini arttirmaktadir. )

3,4 adet yorum almis bir kaliteli icerikli bir post
Kaliteli icerik ureten milyonlarca siteden 1 tanesi
comment backlink

Yukarida gormus oldugunuz gibi, kaliteli ve yuksek otorite degerli bir websiteden, guzel bir yorumla anahtar kelimeniz ve site iceriginiz ile alakali backlink almaniz mumkundur,

Bugun 71 DA demek, anlattigi herseye inandiginiz seo hocalarinizin website otorite degerlerinin yaklasik 2,5 katidir. SEO uzun vadedeli bir oyundur, aldiginiz backlink icin oncelik oolarak kalici olmasi olmalidir. Eger kalici olmayacagindan emin oldugunuz bir backlink ekliyorsaniz ve yolunuz uzunsa o yoldan donun ! Hic almayin, uzun vaadede artilarini goreceksinizdir.

En dogal yol ile, bu sekilde websitelerini kesfederek kaliteli ve temiz ve KALICI backlink insaasi yaparsiniz, bu yazimizda yalnizca comment backlink ile yuksek ve kaliteli sandiginiz bir websiteden daha fazla fayda saglayacagindan supheniz olmasin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
site analiz Gameloopmozrankbypass shellr57 shellbacklink satÄŸwso shellkadın newsc99 shellkadına özelwebroot shellc99 shellworld newsseo analysismakale programıinstagram takipçi hilesitatto girlsçekiliÅŸ sitesigoogle newshtml code encryptionhacklink seomeme küçültmebacklink alwso shellserver scanwso shelloyun indirsite hız testisunucu taramawso shellsite speed testseo newshtml kod sifrelemeseo analysishacklink panelpubg hile alWordpress Free Themeswordpress free temabacklink saleshtml kod sifrelemesunucu taramaseo sorgulaseo sorgulamahacklink satışbacklink satışseo analizTanıtm Yazsıseo araclarıseo analizbacklinkwordpress themesseohacklinkbacklink alwordpress ücretsiz temaWho is